Wat wij doen

Machinefabriek G.R. Veerman b.v. is specialist in hoogwaardige toelevering. Wij leveren voornamelijk aan OEM bedrijven in de olie en gas, chemische vezel, halfgeleider, voedingsmiddelen en offshore industrie. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en ons machinepark zijn wij in staat om kleine tot middelgrote producten nauwkeurig te bewerken. In enkele stuks of in series. Ook voor spoed reparatieklussen staan wij 24 uur per dag klaar.

Veerman is meer dan alleen een toeleverancier. Onze engineers denken tot in de detail met u mee. Vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Wij werken onder meer met de 3D CAD-ontwerpsoftware Solid Works en met de CAM-systemen Edgecam en Tensor.

Ons machinepark omvat uitsluitend CNC machines waaronder:

  • Vier bedfreesmachines, waaronder een 5-assige DMG DMF360;
  • Drie bewerkingscentra, waaronder een 5-assige DMG DMU65 en een eveneens 5-assige DMU50;
  • Vier kotterbanken, die qua afmetingen op elkaar aansluiten;
  • Drie VDF-Boehringer CNC-draaibanken, waaronder een VDF-Boehringer 25 M met aangedreven gereedschappen;
  • Een grote Gildemeister CNC-draaibank met draaidiameter ø1200 mm.

Onze expertises


Frezen

Wilt u uw freeswerk uitbesteden? Voor uiteenlopend freeswerk kunt u bij Machinefabriek Veerman terecht. Al het freeswerk van enkele stuks tot series worden met zeer hoge nauwkeurigheid en vakkennis door onze specialisten uitgevoerd op onze CNC freesmachines.

Frezen
Veerman Frezen (1K).jpg

Kotteren

Wilt u uw kotterwerk uitbesteden? Voor zowel klein als groot kotterwerk in enkele stuks of series kunt u bij Machinefabriek Veerman terecht. Uw kotterwerk wordt met zeer hoge nauwkeurigheid, kennis en vakmanschap door onze specialisten uitgevoerd.

Kotteren
Veerman Kotteren Wotan 1R-12,5(4R).jpg

Draaien

Wilt u uw draaiwerk uitbesteden? Draaiwerk doen wij al meer dan 100 jaar en tegenwoordig uitsluitend CNC. Uw draaiwerk wordt in enkele stuks of series door onze specialisten vakkundig op onze draaibanken bewerkt.

Draaien
P1040276 1;1.JPG

Meten

Naast frezen, kotteren en draaien is Machinefabriek Veerman ook gespecialiseerd in het meten van producten. In onze meetkamer wordt uw product meerdere keren door onze specialisten met uiterste precisie gemeten om nauwkeurig resultaat te krijgen.

Meten
Meten (1K).jpg

Constructie & Apparatenbouw

Wilt u uw laswerk uitbesteden? Ook voor gecertificeerd laswerk kunt u bij Veerman terecht. Veerman richt zich vooral op de combinatie van lassen en verspanen. Wij beschikken over diverse gekwalificeerde lasmethodes voor zowel PED als ASME. Onze lassers werken met puls MIG-, TIG-, en STT-lasmachines en beheersen de kneepjes van het vak tot in de finesses.

Constructie & Apparatenbouw
lassen.jpg

Hightech Verspanen

Dankzij onze jarenlange ervaring in combinatie met onze machines, CAD-CAM systemen en expertise, kunnen wij bij Machinefabriek Veerman producten met uiterst hoge nauwkeurigheid produceren.

Hightech Verspanen
Hightech Verspanen (3K).png

Ontwerpen & Produceren

Onze engineers denken tot in detail met u mee, vanaf het ontwerp in Solid Works tot aan het leveren van het eindproduct. De door ons gemaakte tekening (of de door u geleverde stepfile) kunnen wij met behulp van professionele CAM systemen omzetten naar machinecode. Ontwerpen en produceren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze engineers maken gebruik van de capaciteiten en kennis van de productieafdeling en visa versa.

Ontwerpen & Produceren
3D Ontwerpen (2).jpg

Machinebouw

Op basis van een idee of schets van een opdrachtgever kan Machinefabriek Veerman een product of machine tekenen, ontwikkelen en met CE-keur leveren. Benieuwd naar ons eerdere werk? Neem gerust contact met ons op.

Machinebouw
Veerman Kotteren PBR AF 110 (2R).jpg

Peppink Mills

Al meer dan 100 jaar is Peppink gespecialiseerd in maal- en breekapparatuur, en heeft in al deze jaren duizenden molens geproduceerd. Onze Peppink molens worden wereldwijd in productieprocessen en laboratoria gebruikt om zeer diverse producten te vermalen.

Sinds 1997 is Peppink Mills b.v. onderdeel van Veerman Olst b.v. en zusterbedrijf van Machinefabriek G.R. Veerman b.v.

Peppink Mills
Peppink Molens (1A).png

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bel +31 570 56 12 38

Of vraag een offerte aan →

Bel ons