Machinefabriek G.R. Veerman b.v.

Veerman is specialist in hoogwaardige toelevering van kleine tot middelgrote machine-onderdelen en apparaten. Gecertificeerd las-, draai-, frees- en kotterwerk worden daarvoor ingezet. Wij verzorgen het gehele productie-traject: van engineering tot en met levering. In samenspraak met u streven wij naar de beste oplossingen. Dit doen wij al meer dan 100 jaar.

Neem gerust contact met ons op

Wat wij doen


Machinefabriek Veerman is specialist in hoogwaardige toelevering. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en ons machinepark zijn wij in staat om kleine tot middelgrote producten nauwkeurig te bewerken. In enkele stuks of in series. Ook voor spoed reparatieklussen staan wij voor onze klanten 24 uur per dag klaar.

Veerman is meer dan alleen een toeleverancier. Onze engineers denken tot in de detail met u mee. Vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Wij werken onder meer met de 3D CAD-ontwerpsoftware Solid Works en met de CAM-systemen Edgecam en Tensor.

Ontdek onze expertises →

Veerman Kotteren Wotan 1R-12,5(4R).jpg
NL (3).jpg

Over Veerman


In 1915 is Machinefabriek Veerman opgericht door de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid van smederij tot specialist in machine- en apparatenbouw én betrouwbare partner. Door continu te verbeteren, innoveren en investeren in nieuwe technieken, machines en scholing van werknemers slaagt Veerman er in om op de markt van zowel de hightech toelevering als de machine- en apparatenbouw een sterke positie te behouden. Kwaliteit staat bij Veerman voorop. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd én een erkend leerbedrijf.

Lees meer →

Branches


Wij leveren voornamelijk aan OEM bedrijven in de olie en gas, chemische vezel, halfgeleider, voedingsmiddelen en offshore industrie.

Nieuws (6).jpg

Nieuws


Machinefabriek Veerman werkt belangeloos mee aan de Red E

Vraag&Aanbod - September 2019

Machinefabriek Veerman is dit jaar trotse partner van het Solar Team Twente. Solar Team Twente doet mee aan de tweejaarlijkse Bridgeastone World Solar Challenge race. In deze 6 daagse race nemen verschillende teams het tegen elkaar op om zo snel, en met name zo duurzaam mogelijk, een route van 3.000 kilometer dwars door Australië af te leggen in een zonne-auto. In het ontwikkelen van deze zonne-autos staan snelheid en duurzaamheid voorop, waardoor de eisen voor onderdelen en hun producenten enorm hoog liggen.

Lees meer →

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bel +31 570 56 12 38

Of vraag een offerte aan →