Machinefabriek G.R. Veerman b.v.

Veerman is specialist in hoogwaardige toelevering van kleine tot middelgrote machine-onderdelen en apparaten. Gecertificeerd las-, draai-, frees- en kotterwerk worden daarvoor ingezet. Wij verzorgen het gehele productie-traject: van engineering tot en met levering. In samenspraak met u streven wij naar de beste oplossingen. Dit doen wij al meer dan 100 jaar.

Direct contact opnemen

Wat wij doen


Machinefabriek Veerman is specialist in hoogwaardige toelevering. Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en ons machinepark zijn wij in staat om kleine tot middelgrote producten nauwkeurig te bewerken. In enkele stuks of in series. Ook voor spoed reparatieklussen staan wij voor onze klanten 24 uur per dag klaar.

Veerman is meer dan alleen een toeleverancier. Onze engineers denken tot in de detail met u mee. Vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Wij werken onder meer met de 3D CAD-ontwerpsoftware Solid Works en met de CAM-systemen Edgecam en Tensor.

Veerman Kotteren Wotan 1R-12,5(4R).jpg
NL (3).jpg

Over Veerman


In 1915 is Machinefabriek Veerman opgericht door de grootvader van de huidige directeur. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid van smederij tot specialist in machine- en apparatenbouw én betrouwbare partner. Door continu te verbeteren, innoveren en investeren in nieuwe technieken, machines en scholing van werknemers slaagt Veerman er in om op de markt van zowel de hightech toelevering als de machine- en apparatenbouw een sterke positie te behouden. Kwaliteit staat bij Veerman voorop. Het bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd én een erkend leerbedrijf.

Lees meer →

Branches


Wij leveren voornamelijk aan OEM bedrijven in de olie en gas, chemische vezel, halfgeleider, voedingsmiddelen en offshore industrie.

DMG DMU65.jpg

Nieuws


Machinefabriek Veerman bouwt mee aan nieuwste zonneauto Solar Team Twente

November 2020

Ook dit jaar is Machinefabriek Veerman weer trotse partner van het Solar Team Twente. De 19 gemotiveerde studenten van Saxion Hogeschool en Universiteit Twente hebben één missie: het ontwikkelen van de meest efficiënte zonneauto van de wereld. Met deze duurzame auto gaan ze in oktober 2021 deelnemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Een race van ruim 3000 kilometer van Darwin naar Adelaide tussen studententeams uit meer dan 30 landen met auto's die alleen worden aangedreven door zonne-energie. Machinefabriek Veerman mag voor de nieuwste zonneauto van het team uit Twente een van de meest gecompliceerde onderdelen maken.
Lees meer →

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bel +31 570 56 12 38

Of vraag een offerte aan →

Bel ons